Navigatie

Zoek hier je weg:.

Wie ben ik?

Naast de gewone dagelijkse dingen in het leven zijn er 3 toppers voor mij. Fotografie, Honden en Natuur.
Deze 3 heb ik prachtig weten te combineren. Fotografie is een vak voor me geworden, gegroeid uit wat eigenlijk een hobby is.

Fotografie is helemaal in mij wakker geschud, toen het digitale tijdperk aanbrak. Ik begon met foto’s van de hondjes op de hondenschool en op evenementen waar hondensporten beoefend worden. De waardering die ik ontving was de motivatie om me in te laten schrijven bij de Kamer van Koop handel en te starten als fotograaf.
Ik werk met een Olympus E-3 met een aantal fijne lenzen:
ZUIKO DIGITAL ED 50-200mm 1:2.8-3.5 SWD
ZUIKO DIGITAL ED 12-60mm 1:2.8-4.0 SWD
ZUIKO DIGITAL ED 50mm 1:2.0 Macro
Ik heb verschillende workshops gedaan en op de fotovakschool de basisopleiding goed afgerond, nu gevolgd door de vakopleiding.

Honden spelen al jaren een belangrijke rol in mijn leven. Ik heb door de jaren heen heel wat kennis van honden en hun gedrag opgebouwd. Dit komt van pas bij hondenfotografie. Communicatie met honden is nu eenmaal anders dan met mensen. De mooiste foto maak je als hij ontspannen is en zichzelf kan zijn.

Natuur zoek ik samen met mijn honden en fototoestel op. Door de fotografie zie je dingen waar je anders aan voorbij loopt. Ik geniet van vlinders en andere insecten, maar ook van bomen, bloemen en landschappen. Zwitserland en Oostenrijk zijn dan ook mijn favoriete landen, waar ik uren in de bergen kan vertoeven. Maar ook in Nederland zijn zoveel mooie plekjes, waar ik heerlijk geniet van mijn hondjes, fotografie en de …natuur.