Navigatie

Zoek hier je weg:.

Hoe bereik je mij?

Wilt u fotoís laten maken of informatie, mail of bel me.
Mijn mailadres is info@kynocolor.nl
Telefonisch ben ik bereikbaar op: 06 23068967.
Uw eigen ideeŽn en inbreng wil ik graag voor u waarmaken. Voor alle fotosessies overleg ik met u uw fotowensen.

Hoe werk ik?

Hondenfotografie: Met kennis van opvoeding en gedrag van honden, weet ik uit ervaring dat je de mooiste fotoís van je viervoeter maakt in een vrije en natuurlijke omgeving. Daar waar de hond zichzelf kan zijn en op zijn gemak is maak je de mooiste plaatjes. Net die blik te pakken krijgen, waar je zijn of haar karakter in terug kunt vinden, maakt de foto uniek. Zowel buiten als binnen neem ik de tijd om zonder druk op de hond fotoís te nemen.

Zwangerschapsfotografie: Deze fantastische en bijzondere tijd vastleggen is natuurlijk een van de mooiste dingen. Mogelijkheden genoeg om van een fotogenieke buik een blijvende herinnering te maken. Puur natuur, met knuffel of schoentjes. Met broertjes, zusjes of partner. Rond de 33 weken maak je de mooiste fotoís van de zwangerschap.

Kinder- en portretfotografie: Kinderen voelen zich op hun gemak in hun eigen bekende omgeving. Spontaan, ongedwongen op de foto, zoals ze zijn of willen zijn. Met knuffel, in een prinsessenjurk of sport outfit. Binnen of buiten alles kan. Ook bij volwassen personen probeer ik hun persoonlijkheid tot uitdrukking te brengen in de foto.

Reportages: Een bruidsreportage of een reportage van een voor u belangrijke gebeurtenis. Ik maak voor u een passende reportage en bespreek met u van te voren wat u van de fotoís verwacht.