Navigatie

Zoek hier je weg:.

Prijzen (Alle inclusief BTW en kosten):

Foto formaten mat of glans afgedrukt (exclusief verzendkosten)

werkwijze

Natuurlijk zal ik voor elke opdracht overleggen wat uw specifieke wensen zijn. Een uitgangspunt daarbij is dat alles in redelijkheid mogelijk is. Om u alvast een basisidee te geven staan hieronder enkele uitgangspunten. Stel gerust uw vragen. Ik maak graag een offerte voor u. Voor fotoreportages zal ik altijd een offerte maken.

In alle gevallen kan ik bij u thuis of op een andere binnenlokatie gebruik maken van mijn mobiele fotostudio. Reiskosten worden berekend indien verder dan 10 km rond Oss of Etten Leur. Afstanden van meer dan 50 km van deze plaatsen zijn alleen in nader overleg mogelijk.

Voor de fotosessie neem ik graag de tijd. Als deze goed is verlopen, zal ik een aantal foto's selecteren en bewerken om tot een optimaal eindresultaat te komen. Een speciale nabewerking (bijv. een apart kader of afwijkende kleurstelling) naar uw wens wordt apart berekend. De selectie van foto's worden in een speciaal album (voor u alleen toegankelijk) op internet geplaatst, zodat u ze kunt bekijken. U kunt dan rustig kiezen, welke foto's u afgedrukt wil hebben. U doet een bestelling per email.

In de uitvoering kunt u natuurlijk kiezen uit de kleuren (kleur, zwart/wit, sepia of andere kleurstelling), de formaten of afdrukmateriaal (fotopapier of canvas ). Misschien wilt u wel een specifieke collage. Ook die kan ik voor u maken.

Alle fotobestanden blijven eigendom en in bezit van Kynocolor Fotografie. Ze blijven 10 jaar in het archief, zodat u ze altijd kunt nabestellen. Ik kan de foto's ook gebruiken voor andere doeleinden, zoals bijvoorbeeld in deze website. Bestellingen worden uitgeleverd na ontvangst van de betaling.